Förde Pokal 2020: Absage/Annulering/Cancellation

Geschrieben von Martin Stewen.

Absage Förde Pokal 2020

wir bedauern es sehr, aber die nicht planbaren Auswirkungen durch Covid19 und den damit verbundenen Beschränkungen der Behörden machen eine Planung des Wettkampfes unmöglich.Daher sagen wir den Förde Pokal 2020 ab.
Im nächsten Jahr 2021 wird der Wettkampf in der altgewohnten Form wieder stattfinden. Den Termin teilen wir, sobald bekannt, auf unserer Webseite mit.

Annulering Förde Pokal 2020

Vi beklager det meget, men de uforudsigelige virkning af Covid-19 og de tilknyttede begrænsninger fra myndighederne gør det umuligt at plænlægge konkurrencen. Derfor annulerer vi Förde Pokal 2020.
Næste år finder konkurrencen sted i den kendte form. Vi vil informere dig om datoen på vores hjemmeside, så snart den er kendt.

Med sportlig hilsen

Cancellation Förde Pokal 2020

The COVID-19 virus and its consequences have led us to revise our planning for the Förde Pokal 2020.Due to the current legal enactments and their restrictions as well as the unpredictable development of the pandemic, we think it would be prudent to cancel the event this year.
Next year, the completion will take place in the proven format. As soon as possible, we will announce all essential details on our website.

With sporty greetings